Izdelava jabolčnega kisa

V svojih prostorih imamo na voljo lastno sodobno linijo za predelavo in stiskanje jabolk in ostalega sadja, hladilnico za skladiščenje sadja, filtracijo in pripravo soka ter lastno polnilno linijo.

Ponosni smo na to, da našim strankam poleg visokokakovostnih sokov in kisa v času dozorevanja sadja omogočamo butično uslugo predelave lastnega sadja v sadne sokove in kis.

Na naši kmetiji cenimo svoje stranke in njihov čas, zato se z vsako osebno dogovorimo o datumu dostave sadja, predelave in času prevzema. Za sok vrhunske kakovosti je bistvenega pomena, da je sadje predelano čim hitreje. Strankam ponujamo celovito uslugo stiskanja in stekleničenja soka, pripravljenega iz lastnega sadja, po sistemu pripelji – odpelji.

Vrste kisa, ki ga ponujamo:

-       Jabolčni kis

-       Jabolčni kis z zelišči

Na naši kmetiji dajemo prednost kvaliteti pred kvantiteto, zato so posamezne serije sokov količinsko omejene in se prodajajo do porabe zalog.

Za vsa dodatna vprašanja glede nakupa naših izdelkov ali storitev smo vam vedno na voljo.

Predhodna naročila za stiskanje sadja sprejemamo na telefonski številki 051 374 815. Za vse ostale informacije pa smo vam na voljo na elektronskem naslovu: kmetija.zorc@gmail.com